Élmény + érték
Megyeri Sára Ehető erdő című könyvének kóstolóval egybekötött bemutatója.
Irodalmi borterasz a Vinodomban (9400 Sopron, Deák tér 21.) június 16-én 16:00 órai kezdettel.
Megyeri Sára Ehető erdő című könyvének bemutatója, a helyszínen elkészített pesztó, illetve Dindzsa termékek kóstolása.
Kóstoltál már kígyóhagymát? Kandírozott vadrózsaszirmot? Hát csattogó szamóca-befőttet? Megyeri Sára évek óta készít vadon termett növényekből delikáttermékeket, amelyekkel nagynevű éttermek séfjeinek is elcsavarja a fejét. Karácsony előtt került a polcokra a Bózsó Gyulával közösen írt könyvük, az EHETŐ ERDŐ, amely 45, a Kárpát-medencében vadon élő és finom növényt mutat be közvetlen, humoros hangnemben, a felismerésüktől a felfalásukig. A rendhagyó könyvbemutatójának vendégei friss növények feldolgozásának is tanúi és ízlelői lehetnek, hogy akár már hazafelé nekiállhassanak legelni!
A belépés díjtalan.
Megvalósult a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.